zondag 22 januari 2017

This is my gang...


Tsja, je kunt natuurlijk niet lid worden van de Urban Jungle Bloggers zonder de plant-gang te introduceren... Dus vandaar: een kleine kennismaking.  

Deze 'sprietenplant' -chlorophytum comosum, graslelie- doet het geweldig in haar bolle pot. De donkere muur geeft het ook zo'n prettig dramatisch effect. 
 

In onze kleine huiskamer/keuken is 'de groene kast' enorm beeldbepalend. Na de zomer kwamen de "sprietenplanten" al naar binnen. Het zijn eigen stekjes, grootgebracht op het balkon de afgelopen zomer. Sinds deze week is de grote groene wolk aangesloten. Hij kreeg op zijn vorige plekje doffe blaadjes, misschien doe hij het hier beter? 


 

Boven, daar staat onze echte 'gang'. We hebben een fantastisch lichte en hoge slaapkamer zo onder het dak. De eerste plant die hier arriveerde vijf jaar terug was de "Ficus Benjamini", een enorme gozer, je ziet hier zijn gevlochten stam, de kruin is echt hoog. Naast het beroemde pannenkoekenplantje, of 'chinese moneyplant' staat nu een kamerlinde. Ik ben erg benieuwd, dit schijnt een hele lastige klant te zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Schrijf Kaat!! Ik vind t heel leuk om te lezen wat je van de site vindt... heb je suggesties? Ik hoor het graag!

Dit bericht al gezien?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...