woensdag 4 augustus 2010

Nieuw project... (help!!)

Suggesties zijn van harte welkom. Gisteren struikelde ik over het gedroomde nachtkastje. Gedroomd in de zin van het model en de prijs, want vanwege de bladderende verf was ie voor de helft. Maar wat nu????

Het komt straks naast mijn bed, tegen een petrol kleurige muur. Plafond en beddegoed zijn wit, strak industrieel lampje op de muur erboven.....

what to do?
Ideeen zijn meer dan welkom....

5 opmerkingen:

 1. Oeh, wat een geweldig kastje!
  Ik zou eens kijken hoe het hout onder de verflaag is. Ik weet niet welke kleur je bed ombouw heeft? Ook wit? Misschien dan een mooie matte witte verflaag erover?
  En anders schuren, eventueel een transparante beits erover om de kleur van het hout op te laten leven en dan strakke RVS knopjes erop? Eventueel het bovenblad wel in mat wit?

  Veel plezier met het pimpen ;-)
  Ben benieuwd naar het eindresultaat!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  ik denk je moot alles afschuueren.
  En op neuw verfen.

  Of je lat het so en geeft het en vintage shabby chic styl.

  dat zal ook heel erg leuk stan

  groetjes Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey, ik heb dit ook al geprobeerd en ik verfde mijn kastje met zwarte lack verf, heel leuk en past overal bij. Vooral die mooie zilveren knop gaat dan heel mooi uitkomen. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. als ik het goed zie op de foto zit onder de verf MDF. Dus de optie losjes verder opschuren en vintage look zal iets minder mooi uitvallen. Daarenboven is MDF hypergevoelig aan vocht (je zal maar eens niezen in de buurt van je nachtkastje ;D)
  Voordeel met de petrolblauwe muur is dat AB-SO-LUUT ALLE kleuren erbij passen.IK ben momenteel in een pastelgele mood ;D
  ben benieuwd naar het resultaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eerst even de blaasjes en bladders grondig wegkrabben. Daarna de kale plekken gladschuren met schuurpapier met fijne korrel. Ten slotte de hulp van de kleinste Kaat inroepen om de boel in de grondverf te zetten en netjes over te schilderen. Het manneke heeft al ruime ervaring met het schilderen van boten, zag ik. Succes verzekerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Schrijf Kaat!! Ik vind t heel leuk om te lezen wat je van de site vindt... heb je suggesties? Ik hoor het graag!

Dit bericht al gezien?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...