donderdag 2 juni 2011

hou me vast!

Ik sla door met dat suikerwerk!!!!


De voorbereidingen voor Kleinste Kaat's 8e verjaardag
 lopen geheel uit de hand!
Sinds ik een bakje icing kreeg ben ik 'hooked'!


Gelukkig is 't nu op, want ik zou bijna vergeten 
de taart zelf en de schooltractatie is de oven te mikken...
Zaterdag is ie jarig!
Jippie...FEEST!
SLINGERS!!


2 opmerkingen:

  1. Mooi8 Ik ken dat eigenlijk niet zal het eens moeten googelen, is een soort suikerpasta neem ik aan?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @hotelmamma: icing maak je door een eiwit stijf te kloppen, en dan lepel voor lepel gezeefde poedersuiker toe te voegen. De substantie is goed als hij niet meer 'vloeit', en als je de mixer uit de massa haalt dan moet het hoogste puntje NET nog omslaan. Een drupje citroensap of 'creme of tartar' maakt het nog steviger maar is meer voor de profs. Met deze pasta kun je goed open vormen op een stuk bakpapier spuiten. Vervolgens maak je je pasta iets dunner door er wat citroensap aan toe te voegen, en dan kun je je vormpje 'opvullen'. Ik moet ook nog veel oefenen, maar t is hardstikke leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Schrijf Kaat!! Ik vind t heel leuk om te lezen wat je van de site vindt... heb je suggesties? Ik hoor het graag!

Dit bericht al gezien?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...