zondag 4 juli 2010

een bak vol moois

Oeh! wat is het in de tuin ineens hard gegaan met die paar dagen zon!! Tot mijn grote geluk hadden de vogels de bessenstruik genegeerd. Heb 'm in één keer leeggehaald. "Misschien," bedacht ik,  terwijl ik met mn handen vol bessen stond op de tuin, "misschien is dit wel mijn allergrootste hobby; OOGSTEN." 


Tot mijn grote vreugde lagen er ineens ook vier eetbare courgettes aan de planten. Super, die kleine ronde!! Ik ga ze vanavond vullen volgens mn favoriete recept en zal dat meteen bijschrijven in 'de keuken'. Maar we hadden ineens vooral heel veel bessen. Prachtig glanzend, best zoet door de zomerse dagen.. Dusz vandaag taartjes bij de koffie (echt bijzonder imponerend én mega-eenvoudig recept!!) Zie in 'de keuken'. 


En, toen we toch lekker bezig waren, ook een paar potten jam -zjem- gemaakt. Nu weet ik het zeker; de zomer is begonnen....


En oja... ik wéét dat er in blogland getwijfeld wordt aan het nut van snijbiet.... Nou ik ben fan en zal proberen de komende weken een paar super lekkere recepten te bloggen. Snijbiet is top!

1 opmerking:

  1. Wat heb je een bijzonder aardig blog, Kaat, en wat kun je enthousiast vertellen over doodgewone dingetjes! Ik ben een kluns in de keuken, maar ik ga zeker een paar recepten van je uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Schrijf Kaat!! Ik vind t heel leuk om te lezen wat je van de site vindt... heb je suggesties? Ik hoor het graag!

Dit bericht al gezien?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...